Σελίδες

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Οι εργαζόμενοι και φορείς ζητούν την παραίτηση του Κυριακόπουλου ή η απομάκρυνση του από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
nosomeso@gmail.com  Ι.Π. Μεσολογγίου 9/10/14
Πραγματοποιήθηκε χθες έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με αφορμή τις τελευταίες ενέργειες του κου Κυριακόπουλου, παρουσία Φορέων της...
Πόλης.
Αφού έγινε ενημέρωση από το Δ.Σ. για τις εξελίξεις ακολούθησε συζήτηση και προτάσεις δράσης.
Με βάση αυτή τη συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα :
-Nα ζητηθεί η παραίτηση του κου Κυριακόπουλου ή η απομάκρυνση του από τους αρμοδίους.
-Να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/10 και ώρα 10.30 π.μ. Ανοικτή Συνέλευση στην είσοδο του Νοσοκομείου, με συμμετοχή των Φορέων και πολιτών, για να καθοριστούν οι ενέργειες που θα γίνουν ώστε να μπει φρένο στην ξέφρενη πορεία καθόδου, στην οποία οδηγούν οι ενέργειες του κ. Κυριακόπουλου το Νοσοκομείο μας.
-Να καυτηριαστούν οι τουλάχιστον ατυχείς δηλώσεις του Δημάρχου Αγρινίου κου Παπαναστασίου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, αναφορικά με το ποιο Νοσοκομείο «πρέπει πρώτο να εφημερεύει σε 24ωρη βάση». Δηλώσεις που πιστεύουμε ότι ρίχνουν νερό στο μύλο αυτών που έχουν φέρει την Υγεία στο Νομό σε αυτή την κατάσταση, και υποδαυλίζουν μια επικίνδυνη αντιπαλότητα που είναι σε βάρος της υγείας των κατοίκων του Νομού. 

ΤΟ Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Η βλακεία και ο τοπικισμός απο την εποχή του Καποδίστρια μέχρι σήμερα βλάπτουν τον τόπο.ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΘΈΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΆΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΉΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΊΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΊΝΑΤΕ το περιστατικό που σας στράβωσε προχθές στο χειρουργείο; Στις πελάδες που έχετε για να παραθερίζετε ; Τις αθίγγανες που θα τις στέλνατε να γεννάνε που τις διώχνετε όλες; Τα σπασμένα κεφάλια ποιός θα τα χειρουργήσιει ; Μιά εβδομάδα σας είπαμε να εφημερεύσετε για να μεταφέρουμε το Νοσοκομείο,και δηλώσατε ανικανότητα.Αφήστε τις μεγάλες κουβέντες και κυτάξετε να δουλέψετε.Αλλιώς κάποια στιγμή,θα βρεθεί εκείνος που δε θα υπολογίσει το πολιτικό κόστος και θα κάνει το αυτονόητο.Όσο για τον Κυριακόπουλο,διώξτε τον,και φέρτε τον Αβραάμ Πάπα.Σε λίγο πάλι τα ίδια θα λέτε.Μάθετε να παίζετε μπάλα,και όχι κάθε φορά να διώχνετε τον προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...