Σελίδες

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΝΙΚΗΣ ΦΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τη βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Νίκη Φούντα, Δελτίο Τύπου για την συνάντησή της με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.
Είναι βέβαιο ότι εκείνο που πλεονάζει στο συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου είναι το πολιτικό θράσος, γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η έλλειψη αναφοράς στο περίγραμμα της πολιτικής που έχει οδηγήσει στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της χώρας, τη διάλυση της υγείας και της παιδείας, τα λουκέτα στην αγορά, τον εργασιακό μεσαίωνα, το κόψιμο των συντάξεων, κ.α.

Δεν γνωρίζω αν αυτά τέθηκαν από το Δ.Σ. τον Ε .Σ. Αγρινίου στη βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., ούτε και κατανοώ την σκοπιμότητα της συνάντησης μαζί της, δεδομένου ότι αυτή και το κόμμα της όχι μόνο στήριξαν αλλά συνέβαλαν καθοριστικά συγκυβερνώντας, στην υλοποίηση της πλέον βάρβαρης, ανθρωποκτόνας και εθνικά μειοδοτικής πολιτικής που βιώνει η χώρα μας και ο λαός της.
Η κυβερνητική μνημονιακή τρόικα με τη συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ. και την ψήφο των βουλευτών της – και της κ. Φούντα – ενδεικτικά:
-φουντάρανε χιλιάδες μικρομάγαζα.
-χτυπήσανε απεργούς.
-καταργήσανε το αφορολόγητο.
-ξεκίνησαν την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.
-παρέδωσαν τον Πειραιά στην COSCO.
-μείωσαν συντάξεις, έκοψαν επιδόματα, αύξησαν τους ανασφάλιστους.
-αβαντάρανε τα πολυκαταστήματα και τις υπεραγορές.
-στήριξαν τα χαράτσια.
-χρεοκόπησαν τα ταμεία κουρεύοντας – κλέβοντας – τα αποθεματικά τους.
-τάισαν και ταΐζουν χοντρά τα τοκογλυφικά τραπεζικά «καταστήματα» κλπ. 
Αυτά και άλλα πολύ περισσότερα η ΔΗΜ.ΑΡ., η Νίκη Φούντα, βάλανε πλάτη να υλοποιηθούν, να επιβληθούν και να επιβάλλονται στον ελληνικό λαό, συγκυβερνώντας, στηρίζοντας, ψηφίζοντας ή τάχατες απέχοντας.
Γι αυτά και πάρα πολλά άλλα, το Δ.Τ. της, της ΔΗΜ.ΑΡ. δεν λέει κουβέντα.
Το «ψυχοπονιάρικο» λοιπόν για τους απεγνωσμένους εμπόρους Δελτίο Τύπου της κας βουλευτίνας, αβίαστα  θυμίζει του λαού τα λόγια για την προκλητικότητα και το θράσος του θύτη απέναντι στο θύμα:
«Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι»

Για τον Σύλλογό μου ένα ερώτημα: Γιατί η αλεπού στο παζάρι; Τι γυρεύει εκεί;

Αγρίνιο 23-6-2014 
Γιώργος Τζωρτζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...