Σελίδες

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ: Εκδήλωση 11-7-2014, στην Πάτρα για τους Υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο

Υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο: Μύθοι και πραγματικότητα 
Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση / συζήτηση με θέμα: Υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο: Μύθοι και πραγματικότητα, την προσεχή Παρασκευή 11 Ιουλίου και ώρα 06:30 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο συντονιστής του Τμήματος Ενέργειας του...
ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Τέλης Τύμπας, καθώς και ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Κώστας Γαβριηλίδης, μέλος της γραμματείας του Τμήματος Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις ο νέος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Παρακαλούμε για την κάλυψη της εκδήλωσης

09/07/2014
Γραφείο Τύπου
6974046054

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...