Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Απαγορευτικό από το Λιμεναρχείο: Δεν θα "κινείται φύλλο" σε ακτίνα 500 μέτρων γύρω από τον Σκορπιό στην Λευκάδα..λόγω πάρτυ!

Από τις 20.00 σήμερα έως και τις 24.00 στις 6 /6 απαγορεύεται η προσέγγιση και τα αγκυροβόλια σκαφών και βαρκών σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων γύρω από το....
ιδιόκτητο νησί Σκορπιός και το Σκορπίδι, στη Λευκάδα. Μόνο τα σκάφη που θα κατέχουν και το απαραίτητο διαπιστευτήριο και αυτά που σχετίζονται άμεσα με την παροχή υπηρεσιών που αφορούν την εκδήλωση θα έχουν πρόσβαση στο χώρο"

Η ανακοίνωση του Λιμενικού τονίζει πως όποιος παραβεί το απαγορευτικό θα υποστεί τις ποινικές και τις αστικές ευθύνες που συντρέχουν κατά την ισχύουσα νομοθεσία,και υπόκεινται στις διοικητικές κυρώσεις του άρθρου 157 του κώδικα Δημόσιου Ναυτικού Δικαίου .
Και όλα αυτά γίνονται φυσικά για το πάρτυ γενεθλίων της κόρης του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα που θα γιορτάσει τα γενέθλιά της την Τετάρτη 4 Ιουνίου με ένα πάρτυ που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε χλιδή..αλλά και πρόκληση συνάμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...