Σελίδες

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο δεν έχει "του", δεν εχει γενική κτητική, έχει Συνέλευση: Oι τοποθετήσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (βίντεο))

                                   
ΤΟ Ανυπότακτο Αγρίνιο  ΔΕΝ έχει "του", δεν έχει γενική κτητική, έχει ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ έχει ανδρωθεί στις  πλατείες Των αγανακτισμέμων ΤΟ 2011, ΣΤΟ  κίνημα ΓΙΑ πολυακουσμένα πληστειριασμούς
πληστειριασμούς, ΣΤΟΝ  Αγώνα ΓΙΑ ΤΟ Πάρκο  , ΣΤΑ  νοσοκομεία , που δίναμε τη μάχη να μην πληρώσει ο κόσμος τα 5 ευρώ, Εκεί δημιουργήθηκε το Ανυπότακτο Αγρίνιο.

Το σόι μας. δεν είναι τόσο μικρό, όσο προσδιορίζεται απο ένα όνομα υποψηφίου, το σόι μας προσδιορίζεται απο τις άλλες ιδιότητες που έχουμε. Στην Ελλάδα του 2014 είμαι φτωχός και φτωχοί είναι πολλοί, είμαι άνεργος και άνεργοι είναι πολλοί, είμαι κακοπληρωμένος και κακοπληρωμένοι είναι πολλοί .......
Oι τοποθετήσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών σε λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...