Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Απόψε Live το debate των υποψηφίων για την Κομισιόν. Στα ελληνικά θα μιλήσει ο Τσίπρας

Στις 10 το βράδυ θα ξεκινήσει το τελευταίο debate των υποψηφίων για την Κομισιόν, που διοργανώνεται από την EBU και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, ενώ αυτή τη φορά θα συμμετέχει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι υποψήφιοι βρίσκονται ήδη στις Βρυξέλλες για την αποψινή τηλεμαχία, ενώ το debate θα μεταδοθεί μέσω...
διαδικτύου από την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων http://www.hellenicparliament.gr, καθώς και στο eurovisiondebate.tv - Στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής.

Στη συζήτηση θα είναι παρόν και ακροατήριο, ενώ πολίτες από όλη την Ευρώπη θα μπορούν να σχολιάζουν, χρησιμοποιώντας τον κωδικό #tellEUROPE στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στα ελληνικά, παρ’ όλο που η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στα αγγλικά, ενώ στο τέλος θα κάνει μία δήλωση στα αγγλικά. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στις 23 επίσημες γλώσσες της ΕΕ.
Η συζήτηση θα χωριστεί σε τρία μέρη με διαφορετική θεματολογία το καθένα.
Κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του λίγα λεπτά προκειμένου να παρουσιάσει την υποψηφιότητά του και μόλις 1 λεπτό για να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα ακολουθήσουν ή να σχολιάσει τις απαντήσεις των αντιπάλων του.
Οι υποψήφιοι:
Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Μάρτιν Σουλτς, νυν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών,
ο Γκι Φέρχοφστατ, νυν επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών και υποψήφιος του ίδιου κόμματος,
η Σκα Κέλερ υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων και
ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...