Σελίδες

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Περιοδεία Παύλου Μοσχολιού στη Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων (ΦΩΤΟ)

Από τη Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων συνέχισε χθες τις περιοδείες του ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, έχοντας μαζί του δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών κοινοτήτων, καθώς και υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξής του.
Περιόδευσε στα τοπικά διαμερίσματα της περιοχής...
και συζήτησε με τους δημότες για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους, και συγκεκριμένα σε Σίδηρα, Αγαλιανό, Ψηλόβραχο, Χούνη, Άγιο Βλάσιο, Πεντάκορφο, Αμπέλια, Κυπάρισσο και Σαργιάδα. Ο δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε στα τοπικά θέματα, αλλά και στη γενικότερη πολιτική του δήμου για την ευρύτερη περιοχή, κάνοντας λόγο για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι υπηρεσίες του δήμου, παρά τους μειωμένους πόρους να παρέχουν υποστήριξη, ώστε να μη θιγεί η ποιότητα ζωής των δημοτών.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία σε ένα πλήθος από φίλους και υποστηρικτές του στην Ποταμούλα, όπου δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη συγκέντρωση, ευχαριστώντας και λέγοντας ότι είναι τιμή του να τον υποδέχεται τόσος κόσμος, σε τέτοιες εποχές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...