Σελίδες

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Bάλτος: 53χρονος πέθανε πάνω στο χορό

Σοκ προκάλεσε στον ορεινό Βάλτο και στο Αγρίνιο που κατοικούν συγγενείς και συγχωριανοί του ο αιφνίδιος θάνατος ενός...53χρονου σήμερα (χθές) στις 3:15 τα ξημερώματα.
Συνέβη την ώρα που ο 53χρονος, καταγόμενος από τους Αμοργιανούς, χόρευε  στο τοπικό πανηγύρι. Ό άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου  απλώς βεβαιώθηκε ο θάνατος του.
Τη μεγάλη θλίψη των συγγενών και φίλων του αδικοχαμένου συγχωριανού τους διαπιστώσαμε χθες το βράδυ στο κατάστημα μαζικής εστίασης που διατηρεί συγγενικό πρόσωπο του εκλιπόντος στο Αγρίνιο.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...