Σελίδες

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Καταγγέλλουν καταστροφές και λεηλασίες στο κέντρο του Αγρινίου !

Οι μόνιμοι κάτοικοι (της οδού Μπαϊμπά, Ι Σταϊκου και κ. πλατείας) και οι επαγγελματίες του κέντρου του Αγρινίου, πέριξ του λεγόμενου "δημοτικού καφενείου", εκτός του "βασάνου" που περνάνε κατά τις βραδυνές ώρες, από την ηχορύπανση του συγκεκριμένου καταστήματος μαζικής εστίασης, χωρίς να ιδρώνει καν το αυτί κανενός, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και την κοινωνική παραβατικότητα ορισμένων ατόμων, όπου μέσα στη νύχτα έχουν κάνει στέκι τους τον υποβαθμισμένο (από την εγκατάλειψη) χώρο της μικρής πλατείας στα 30 μέτρα από την κ. πλατεία, στη θέση που υπήρχαν τα δημοτικά ουρητήρια.
Αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής προκειμένου να περιφρουρήσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους από τις συνεχείς ληστείες και καταστροφές άρχισαν να εγκαθιστούν ....
προστατευτικά κάγκελα αφού οι διαμαρτυρίες τους προς τις κρατικές αρχές και το Δήμο Αγρινίου δεν εισακούονται.
Για το θέμα αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση-επιστολή προς το Δήμο και την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας καταγγέλλοντας όλα αυτά τα ανησυχητικά φαινόμενα καθώς και την αδράνεια των διωκτικών αρχών!

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΣΑ:
"Ο υποβαθμισμένος χώρος του εγκαταλελειμμένου σιντριβανιού στα 30 μέτρα από την κ. πλατεία, ανάμεσα από τους δρόμους της Ι. Σταϊκου και Μπαϊμπά, όπως μας ενημερώνουν - καταγγέλλουν οι συνάδελφοι της περιοχής και έχουμε διαπιστώσει και εμείς, έχει καταστεί έδρα ομάδας ατόμων που πέρα από διακίνηση ουσιών, επιδίδεται - είτε για εκτόνωση είτε υπό την επήρεια - σε φθορές επί των επιχειρήσεων.
Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε: σπασίματα βιτρινών, καταστροφές σωληνώσεων κ.λ.π. Επειδή τα συγκεκριμένα περιστατικά είναι πλέον αρκετά συχνά,, ζητάμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας και της ευθύνης σας - υπηρεσιακά και πολιτικά - το αυτονόητο για να σταματήσει το φαινόμενο"
 Αρ. Πρωτ. 16076
Αγρίνιο 7-3-2014
Το Δ.Σ. του ΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...