Σελίδες

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στο Αγρίνιο θα μιλήσει τη Δευτέρα ο Α.Τσίπρας

Η Αιτωλοακαρνανία υποδέχεται τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του κόμματος της ευρωπαϊκής αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, τη Δευτέρα 14 Απρίλη 2014. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί, το.... μεσημέρι της ίδιας μέρας, το Μεσολόγγι και το βράδυ στις 20:00’ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.
Με το σύνθημα «τρεις κάλπες μία επιλογή, να νικήσουμε», σηματοδοτείται η πολιτική σημασία των προσεχών εκλογών στις 18 και 25 Μάη και το ηχηρό μήνυμα που θα δοθεί στους Δήμους, στις περιφέρειες και στην Ευρώπη.

Η ανθρωπιστική κρίση και η καταστροφή δε μπορούν παρά να σταματήσουν, με ανατροπή στην Ελλάδα και αλλαγή του πολιτικού χάρτη στην Ευρώπη και την εκκίνηση μιας νέας αναγεννητικής προσπάθειας.

Με την μαζική του παρουσία στην συγκέντρωση και με την ψήφο του στις εκλογές ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας, θα στείλει το μήνυμά του παντού!

Το γραφείο τύπου

Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας

1 σχόλιο:

  1. O Λαός δεν έχει να φάει εξαιτίας σας, τόσα χρόνια καταστρέψατε τα πάντα με ξένα κόλλυβα. Αποτύχατε και γκρεμίσατε την οικονομία της χώρας.Τι να μαζέψετε τώρα? Τα αμάζευτα? με περικοπές από τούς χαμηλόμισθους και χαμηλο - συνταξιούχους? Απο την τσέπη τους κόβουν τίποτε αυτοί (οι κυβερνώντες?) Ο λαός έχει εξαθλιωθεί. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΆΛΛΟ. Προσπαθεί να ζήσει και να σπουδάσει τα παιδιά του και δεν μπορεί. Έλεος ποια δεν θέλουμε άλλο ψεύτικες παροχές και επιδόματα βοήθειας, δεν είμαστε ζητιάνοι. Θέλουμε αξιοπρεπή διαβίωση όχι πλούσια αλλά αξιοπρεπή και όχι με δανικά.
    Όσο για την αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει και αυτοί το χαβά τους μας μιλάνε για διαφάνεια - διαυγεια - και αξιοκρατία.
    Τίποτε από αυτά δεν ισχύει όλα ψεύτικα λόγια μεγάλα χωρίς ουσία χωρίς ΑΝΘΡΩΠΙΆ.
    Γιατί ο λαός να τους εμπιστευτεί αφού τόσα χρόνια δοκιμάστηκαν πολλαπλά και Αποτύγχανε.
    Ελπίζω ο Λαός να καταλάβει πλέον πως δεν πάει άλλο και να τους στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
    Η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να ΑΝΑΣΤΗΘΕΊ με την Ανάσταση του Κυρίου μας.
    Μέχρι και τζαμιά θέλουνε να κάνουνε στην Ορθόδοξη Πατρίδα μας καταστρεφουν τα Ιερά και τα Όσια της Ελλάδας μας, την Παιδεία, την Θρησκεία , την Οικογένεια , τα Νιάτα της Ελλάδας.
    Μετανάστες όλοι μας στην ίδια τους την Πατρίδα.
    Εργάτες των ΞΈΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ.
    Οδεύουμε προς την ταχεία παγκοσμιοποίηση και αυτοί που τα φάγανε Ελεύθεροι με παχυλές εγγυήσεις και εμείς δούλοι.
    Που τις βρίσκουν τις παχυλές εγγυήσεις? Απο το υστέρημά τους?
    Ελεος ποια ξυπνάτε ρεεεεεεε.
    Σας δουλεύουν σας κοροϊδεύουν σας επεξεργάζονται καταλλήλως με τα ψεύτικα τα λόγια τα ΜΕΓΑΛΑ που αράδιαζαν 40 χρόνια από τους παχυλούς λόγους τους από τα μπαλκόνια της διαπλοκής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...