Σελίδες

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Βόλτα του Απ. Κατσιφάρα στο κέντρο της Πάτρας

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014
Δελτίο Τύπου  
Με τους πολίτες συνομίλησε ο υπ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος έκανε βόλτα στο κέντρο της Πάτρας συνοδευόμενος από υποψήφιους και στελέχη του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».
Αμέσως μετά τη συνέντευξη που δόθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε ο συνδυασμός καθώς και....
οι τρεις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες, ο κ. Κατσιφάρας αποχώρησε με τα πόδια, περπατωντας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου δέχθηκε δεκάδες ευχές για καλή επιτυχία στις Περιφερειακές Εκλογές από τους πολίτες.
Τον υπ. Περιφερειάρχη συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης, οι υπ. Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Αγγελόπουλος, Νίκος Υφαντής και Παναγιώτης Πλατανιάς, καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...