Σελίδες

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έλενα Κουντουρά: «Οι έλληνες δεν είναι πλέον αφελείς»

Στην περιοχή του Αγρινίου συνέχισε την περιοδεία της σήμερα Σάββατο 15-3-2014 η βουλευτής των ΑΝ-ΕΛ Έλενα Κουντουρά που το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος πλαισιωμένη από τα τοπικά στελέχη κ. Π. Μιχαλάτο, Κ. Ντούπη και Β. Τσουκαλά.
Η βουλευτής αναφέρθηκε αναρχικά στις διαπιστώσεις που κάνει κατά τις περιοδείες της που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της «εγκληματικής», όπως χαρακτήρισε πολιτικής που ασκείται στην χώρα μας. Παράλληλα... τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις δημοτικές εκλογές δεν θα προχωρήσουν σε στήριξη υποψηφίων δημάρχων, τονίζοντας πως «οι τοπικές κοινωνίες ξέρουν καλύτερα». 
Συμπλήρωσε όμως πως η στήριξη των πολιτών θα πρέπει να είναι σε αντιμνημονιακά σχήματα, ανακοινώνοντας μάλιστα πως πιθανώς το κόμμα της σε επίπεδο Περιφέρειας να καταλήξει σε στήριξη κάποιου υποψηφίου.
Απατώντας σε ερωτήσεις η βουλευτής χαρακτήρισε την κυβέρνηση επικίνδυνη και προκλητική που ψηφίζει νόμους άδικους και μη εφαρμόσιμους και καλεί τους πολίτες να μην δείξουν πλέον άλλη ανοχή. «Δεν υπάρχουν αποτελέσματα από την πολιτική αυτή . Ο λαός δεν είναι πλέον αφελής. Οι ευρωεκλογές θα πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής πολιτικής μετά από έξι χρόνια ύφεσης που μόνο δεινά επιφέρει στους πολίτες», σημείωσε ακόμα η κ. Κουντουρά.
Χαρακτήρισε τους ΑΝ-ΕΛ πολυσυλλεκτικό κόμμα που διαθέτει αναλυτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα με ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης, ώστε η Ελλάδα να μπορέσει επιτέλους να παράξει. «Με τις προτάσεις μας μπορεί ο Έλληνας να συνεχίσει να υποφέρει για λίγο, αλλά θα υπάρξει ελπίδα, φως στο τούνελ», είπε ακόμη, συμπληρώνοντας πως οι ΑΝΕΛ είναι κόμμα με σαφή ευρωπαϊκή στόχευση, αλλά σε μια Ευρώπη που θα προάγει την ισονομία και την δικαιοσύνη και δεν θα τιμωρεί-εκβιάζει.
Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη τύπου είπε πως η παρούσα κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει το καταστροφικό της έργο και να αναδυθούν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που θα κάνουν πραγματική διαπραγμάτευση του χρέους και δεν θα εξυπηρετούν συμφέροντα. Επίσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασιών των αντιμνημονιακών δυνάμεων, παραδέχτηκε όμως ότι αυτές έχουν πολύ σοβαρές διαφορές μεταξύ τους.
Τέλος είπε ότι: «πρέπει να ακουστεί η φωνή μας, δεν είμαστε ούτε τεμπέληδες, ούτε μπαταχτσήδες. Να πληρώσουμε, αλλά το πραγματικό χρέος και όχι αυτά που μας φορτώνουν συνεχώς, οδηγώντας την κοινωνία στην απόγνωση, είπε ακόμη η κ. Κουντουρά που θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Αμφιλοχία και Βόνιτσα αύριο Κυριακή.
Με πληροφορίες εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...