Σελίδες

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ζαφειρόπουλος : «Κατσιφάρας και Σώκος προτίμησαν την κομματική υποψηφιότητα

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του Αγρινίου παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης από την Ηλεία Γιάννης Ζαφειρόπουλος.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος αφού τόνισε τους στενούς πολιτικούς και συναισθηματικούς δεσμούς που διατηρεί με την Αιτωλοακαρνανία υπογράμμισε πως από τις βουλευτικές εκλογές του 2009 είχε δηλώσει ότι....θα ασχοληθεί με την Περιφέρεια, εξηγώντας πως από τότε στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε η άποψη πως πρέπει να πάψει ο ασφυκτικός εναγκαλισμός των κομμάτων προς την αυτοδιοίκηση. Στη συνέχεια -όπως ανέφερε- επικράτησαν δεύτερες σκέψεις στο ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ο ίδιος, όπως εξήγησε, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να συμβάλει θετικάκαταθέτοντας τη μεγάλη του κυβερνητική εμπειρία να προχωρήσει στη διεκδίκηση της περιφερειακής αρχής. «Ο κ. Κατσιφάρας έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σώκος τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ, εμείς είμαστε ανεξάρτητοι» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του τόνισε ότι αυτή δεν κινείται από προσωπικές φιλοδοξίες, τις οποίες, όπως είπε, έχει προ πολλού ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό, αλλά από τη πίστη του ότι ο προγραμματικός του ρόλος θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας. Στη συνέχεια επιτέθηκε εμμέσως πλην σαφώς στον νυν περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, λέγοντας πως αν το πράγματα πήγαιναν καλά δεν θα είχε λόγο η δική του υποψηφιότητα. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την 6η θέση της περιφέρειας στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Ειδική αναφορά έκανε μάλιστα για τις προσπάθειες που είχε κάνει το 1999 ως υφυπουργός Ανάπτυξης για το λιμάνι του Πλατυγιαλιού στον Αστακό.

Αναφορικά με την πρότασή του για συνέναιση ανάμεσα στις υποψηφιότητες Κατσιφάρα, Σώκου και τη δική του με επικεφαλής έναν εκ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή (Μωραίτη Κουτσούκου), ανέφερε ότι η πρότασή του είχε την καλύτερη στόχευση, όμως κατέληξε στο συμπέρασμα πως έκανε λάθος, λέγοντας πως «τελικά είναι περισσότερα αυτά που μας χωρίζουν» και εξήγησε την άρνηση των Κατσιφάρα και Σώκου λέγοντας ότι «προτιμήσαν τις στηρίξεις τους».

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη σε vedeo εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...