Σελίδες

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δύο πρόσωπα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του Π. Κατσούλη

«Όλοι μαζί μπορούμε και θα νικήσουμε» υποστήριξε την Πέμπτη το απόγευμα σε συνάντηση που είχε με τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους. ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στο Μεσολόγγι, ενώ αύριο αναμένεται να ανακοινώσει και το 70% του ψηφοδελτίου του. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από την δημοτική του ομάδα θα υπάρχουν ονόματα έκπληξη αφού αρκετοί που....
συμπορεύονται τώρα μαζί του, στις εκλογές του 2010 συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια Πρεβεζάνου και Αναγνωστόπουλου. Έκπληξη θα αποτελέσουν επίσης δύο πρόσωπα, ένα από τον κεντροδεξιό και το άλλο από τον κεντροαριστερό χώρο, που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο συνδυασμό και τη νίκη, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του!
Τελικά για τον Κατσούλη ισχύει το γνωμικό ότι "είναι νωρίς να πεθάνουμε!"
Με πληροφορίες από το Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...