Σελίδες

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Δυο νεκροί σε τροχαίο στο Ακτιο-πνίγηκαν σε χαντάκι με ελάχιστο νερό!

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στο Άκτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στον δρόμο Άκτιο – Λευκάδας, μετά την 131 ΣΜ εξετράπη της.... πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε χαντάκι.
Η πτώση στάθηκε μοιραία για τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα, έναν άντρα και μια γυναίκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από πνιγμό μιας και το αυτοκίνητο κατέληξε στο αρδευτικό χαντάκι με την οροφή.
Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της τροχαίας από την Βόνιτσα καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο της Πρέβεζα και ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο ατόμων.
Δυστυχώς και τα δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...