Σελίδες

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Κύριε Πρόεδρε του ΚΤΕΛ θα βάλετε δεύτερο οδηγό στα μακρινά δρομολόγια; Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού μετά τον τραγικό θάνατο των δυο κοριτσιών!

Τι λέει η διοίκηση του ΚΤΕΛ για το τροχαίο στα Μάλγαρα- 

O πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νίας Γιώργος Καψιαμπέτης δήλωσε: (video - εδώ)
Υπό διερεύνηση και από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλωακαρνανίας βρίσκεται το τραγικό περιστατικό στα Μάλγαρα. Σε δηλώσεις του στον «Αχελώο TV» ο πρόεδρος της Α.Ε. κ. Καψιαμπέτης, δεν κρύβει τη θλίψη του για το περιστατικό, τονίζοντας πως «η οικογένεια του ΚΤΕΛ θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στις οικογένειες που....
δοκιμάζονται»

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα ακόμη, στον ανθρώπινο παράγοντα ως βασικό για την πιθανή πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, σημειώνοντας πως εδώ και 20 χρονιά στο υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν είχε συμβεί ούτε ένα σοβαρό τροχαίο και τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί τρία με πιο σοβαρό αυτό των Μαλγάρων.

Ως προς το θέμα αυτό, για το πώς μπορεί να επανεξεταστεί η στάση του ΚΤΕΛ ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις, ο κ. Καψιαμπέτης δήλωσε πως θα παρθούν αποφάσεις τόσο μέσα από έκτακτο Δ.Σ. της επιχείρησης όσο και μέσα από Γενική Συνέλευση των μετόχων-ιδιοκτητών λεωφορείων.

Αναφέρθηκε ακόμη και στην τήρηση των κανονισμών του ΚΟΚ αλλά και την κατάσταση του οδηγού, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής από επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου για την οδηγική του συμπεριφορά.

ΣΧΟΛΙΟ: Να ξέρετε κύριε Πρόεδρε ότι μετά από τα τρία θανατηφόρα τροχαία του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας τον τελευταίο καιρό έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού. Οφείλετε μαζί με την πολιτεία με θεσμικό τρόπο να υπάρχει δεύτερος οδηγός για τα μεγάλα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, κάτι που είχε καθιερώσει ο ΟΣΕ στα λεωφορεία του. Όσα χρήματα και αν κερδίζεται από την έλλειψη δεύτερου οδηγού και εισπράκτορα, που θα έχει την ευθύνη του δρομολογίου και θα εξυπηρετούνταν καλλίτερα το επιβατικό σας κοινό, τώρα το ΚΤΕΛ θα καταβάλει μεγαλύτερα ποσά στους άτυχους συγγενείς των θυμάτων, από την εμπλοκή των λεωφορείων του ΚΤΕΛ σε ατυχήματα, ενώ και οι υλικές ζημιές που έχουν υποστεί τα Λεωφορεία σε κάθε περίπτωση είναι τεράστιες.
Αναβολές στο θέμα δεν χωράνε. Η οδήγηση στους κακούς και επικίνδυνους δρόμους  έχει δυσκολέψει, όπως ξέρετε ενώ τα μεγάλα προβλήματα που έχει σήμερα η κοινωνία και οι οδηγοί ως εργαζόμενοι και οικογενειάρχες είναι τεράστια και οι κίνδυνοι ατυχημάτων πολύ μεγαλύτεροι από πριν 20 χρόνια που αναφερθήκατε στις δηλώσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...