Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Μπάχαλο με τον αγιασμό των υδάτων στα Αμπάρια Τριχωνίδας.

Ένα μπάχαλο έγινε με τον αγιασμό των υδάτων στα Αμπάρια της Τριχωνίδας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει 11:00 το πρωί.
Ο ιερέας της ενορίας όμως ανακοίνωσε το πρωί στην εκκλησία ότι δεν θα γίνει τελικά ο αγιασμός των υδάτων. Ένα έθιμο που θα αναβίωνε στο Παναιτώλιο μετά από αρκετά χρόνια.
Ο καιρός όμως έφτιαξε και ήταν πολύς ο κόσμος που δεν είχαν ενημερωθεί και άρχισαν να συγκεντρώνονται στα Αμπάρια.
Καμία ενημέρωση δεν υπήρχε όμως από τις τοπικές αρχές για το αν θα γίνει ή...... όχι ο αγιασμός!
Τελικά όμως όπως πάντα, την τελευταία στιγμή, και κυριολεκτικά στο παρά πέντε και με την επιμονή των κατοίκων στήθηκαν τα μικρόφωνα, ήρθε και ο ιερέας και στο τέλος ήρθαν και οι τοπικοί άρχοντες για να καυχηθούν πως αυτοί μερίμνησαν στο να γίνει ο αγιασμός. 

Βέβαια οι κάτοικοι του Παναιτωλίου χαρήκαν που μετά από αρκετά χρόνια έγινε ο Αγιασμός των υδάτων στα Αμπάρια αλλά δεν έκρυβαν και την ενόχλησή τους που πολλοί περίμεναν για αυτό πάνω από μία ώρα χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...