Σελίδες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Οι υποψήφιοι για τη Δημοτική Οργάνωση Αγρινίου της ΝΔ

Κατατέθηκαν στην εφορευτική επιτροπή οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Αγρινίου και για τις θέσεις των αιρετών µελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. Αγρινίου.
Οι εκλογές στο Αγρίνιο και στις άλλες δημοτικές οργανώσεις της ΝΔ θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο 16 Νοεµβρίου. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της οργάνωσης , µεταξύ των ωρών 10:00 και 19:00.
Τα μέλη του κόμματος θα εκλέξουν σε ξεχωριστά ψηφοδέλτια πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο και μέλη Δηµοτικής Τοπικής Επιτροπής (ΔΗΜ.Τ.Ε.). 
Στο Δήμο Αγρινίου η ΔΗΜ.Τ.Ε. θα συγκροτείται από τον πρόεδρο οποίος είναι...... αυτοδικαίως και πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ε. και τα 21 αιρετά μέλη που θα είναι τρία από την πρώην δήμο Αγρινίου και δύο από καθέναν από τους υπόλοιπους συνενωθέντες με το Αγρίνιο και καταργηθέντες πρώην εννέα καποδιστριακούς Δήµους.
Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος για το Αγρίνιο είναι ο Φώτης Τσόλκας ενώ οι υποψήφιο για τις θέσεις τις ΔΗΜΤΕ είναι 22. Θα εκλεγούν δηλαδή όλοι εκτός από έναν από την ενότητα Θεστιέων.
Αναλυτικά:

Ενότητα Αγρινίου
Γραμμένου Αφροδίτη
Καββαδίας Θεόδωρος
Λούκας Νώντας
Ενότητα Αγγελοκάστρου
Μπούτιβα Ξανθή
Κοτούμπας Ηλίας
Ενότητα Αρακύνθου
Καλαντζής Γιάννης
Ευαγγελοπούλου Ελένη
Ενότητα Θεστιέων
Αλεξόπουλος Γιώργος
Τσιλιμέκης Θόδωρος
Ενότητα Μακρυνείας
Τσούφης Ανδρέας
Δανιάς Θεοφάνης
Ενότητα Νεάπολης
Παπανίκος Γιώργος
Μυρισιώτη Ιωάννα
Ενότητα Παναιτωλικού
Τριανταφύλλης Σπύρος
Τσιόβουλος Βαγγέλης
Ενότητα Παραβόλας
Ανδρίτσος Βασίλης
Κονδύλη Δέσποινα
Ενότητα Παρακαμπυλιών
Κροκίδας Τάκης
Παπαζαχαρίας Μιχάλης
Ενότητα Στράτου
Βλάχου Χρύσα
Κοντονάσιος Πάνος
Κανιώτης Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...