Σελίδες

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή στη ΔΗΜ.ΑΡ

Στη  γενική συνέλευση των μελών της ΔΗΜΑΡ Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, αναδείχθηκε η νέα 9μελής Νομαρχιακή Επιτροπή μετά από τριετή λειτουργία της προηγούμενης.
Τα μέλη της επιτροπής είναι: 
Αγγελόπουλος Τάσος (Ναύπακτος)
Αλευράς Δημήτρης (Μεσολόγγι),Θεοδωρίδης Παύλος (Αγρίνιο),
Καζάκος Γιώργος (Αμοργιανοί), Παναγιωτόπουλος Παύλος (Ναύπακτος), Πατρώνης Βασίλης (Αγρίνιο), Σερίφης Χρήστος (Αγρίνιο), Σκιαδάς Νίκος (Αγρίνιο),Φραγκούλης Λεωνίδας Αγρίνιο και  αναπληρωματικό μέλος ο Παλούμπας Αντώνης

Η νέα νομαρχιακή επιτροπή συνεδρίασε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και εξέλεξε τον Γραμματέα καθώς και τριμελή εκτελεστική επιτροπή. Επίσης, ανέθεσε στα μέλη της τους διάφορους τομείς ευθύνης. 
Γραμματέας εξελέγη ο Θεοδωρίδης Παύλος. 
Στην τριμελή  εκτελεστική επιτροπή οι Θεοδωρίδης Παύλος
Σερίφης Χρήστος και  Σκιαδάς Νίκος.

Τομείς Ευθύνης: 
Επικοινωνίας Φραγκούλης Λεωνίδας
Αγροτικών θεμάτων Σκιαδάς Νίκος
Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σερίφης Χρήστος
Παιδείας Πατρώνης Βασίλης

Υπεύθυνος περιοχής Ναυπάκτου Αγγελόπουλος Τάσος
Μεσολογγίου Αλευράς Δημήτρης
Αγρινίου Σερίφης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...