Σελίδες

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπάκτου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Ναυπάκτου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου με θέμα «Δημοκρατία και Φασισμός στα χρόνια του Μνημονίου».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «2+2=5» , η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.
Εισηγητές του θέματος ήταν οι βουλευτές του Νομού μας Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου.
Την συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο κ. Δημήτρης Δούρος
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους ........... παρευρισκόμενους, μέλη και φίλους της οργάνωσης , με τοποθετήσεις και ερωτήσεις που έθεταν ζητήματα όπως την αντιδημοκρατική εκτροπή της κυβέρνησης Σαμαρά, την επικαιρότητα της εξέγερσης του πολυτεχνείου στη Μνημονιακή Ελλάδα και τον ρόλο που καλείται να παίξει ο ΣΥΡΖΑ για την διέξοδο της χώρας από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...