Σελίδες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοικτή συζήτηση από την Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου στην Μαχαιρά.

Την Κυριακή 15/09/2013 στις 7 το απόγευμα σας προσκαλούμε να έρθετε στην πλατεία του χωριού, όπου η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ διοργανώνει συζήτηση με θέματα:
  • Το πρόβλημα του νερού.
  • Το πρόβλημα με τα φθαρμένα ελαστικά στην Τσαπουρνιά.
  • Τα προβλήματα υποδομών και προοπτικής του χωριού.
Στην συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος κ Ν. Τριάντης, οι πρώην κοινοτάρχες κ Κουτρουμάνος Τ. και Τζακώστας Π., ο συμπολίτης μας.....κ. Τσαπαρέλης Κων/νος, εκπρόσωποι των συνδυασμών του: Δημάρχου κ. Σαμαρά, του Κ. Λύτρα, του κ. Βότση, του κ. Γαλούνη (ο οποίος θα διεκδικήσει την δημαρχία στις προσεχείς εκλογές) και ο επικεφαλής της Κ.Π. Ξηρομέρου και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γεωργαλής Ηλίας.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη γιατί μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άποψη σας, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας για τα προβλήματα του χωριού. 
Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας.

Σας ευχαριστούμε
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...