Σελίδες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ

Υπεγράφη σήμερα (Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου), μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού και του αναδόχου εργολάβου, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΕΜΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΙΩΡΥΓΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γ΄ΦΑΣΗ).
  Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.500.000,00€ και .............
χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
     Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή της μελέτης θα γίνει η κατασκευή – διάνοιξη της οδού Εθνικής Ανεξαρτησίας (από το τέλος της Β΄Φάσης) και για μήκος 890 μέτρα μέχρι τις εργατικές κατοικίες (Διώρυγα Δοκιμίου), καθώς και οι συναρμογές αυτής με τους κάθετους δρόμους.
     Η πρόταση αυτή αφενός συμβάλει στην βελτίωση της κυκλοφορίας τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών, στη συλλογή και απαγωγή των όμβριων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...