Σελίδες

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Δ. Στρατούλης για «βλαχοδήμαρχους»: «Οποιος έχει τη μύγα…»

«Η θύελλα αντιδράσεων δείχνει ότι όποιοι έχουν τη μύγα μυγιάζονται». Με αυτό το σχόλιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, υπερασπίστηκε τον Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του σε «βλαχοδήμαρχους». «Και επειδή είδαμε να αντιδρούν πάρα........πολλοί, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα θα έλεγα, φαίνεται ότι έχουν στις γραμμές τους ή στήριξαν ή έδωσαν χρήματα σε προηγούμενες εκλογές σε τέτοιους διεφθαρμένους δημάρχους, διαπλεκόμενους, οι οποίοι εκλέχθηκαν, για να λύσουν τα προβλήματα του λαού και στην πορεία αποδείχθηκε ότι εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα, οικονομικά, πολιτικά, πελατειακά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.

1 σχόλιο:

  1. Αν και διαφωνώ πλήρως με όλα όσα λεει ο κύριος Αλεξάκης και η μεγάλη παρέα του ,ο άγαρμπος όρος ''βλαχοδήμαρχοι'',νομίζω οτι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,.Για φερετε το βλέμμα σας στους πρώην δήμους της περιοχής μας και θαυμάστε τα κατορθώματα των αρχόντων.Πόσα χρήματα σπαταλή θηκαν ,και ποιός τους ελέγχει για όλο αυτό το όργιο σπατάλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...