Σελίδες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Ν.Ε ΔΗΜΑΡ Αιτωλ/νίας για το πάρκο Αγρινίου

Η  Ανάπλαση του Πάρκου στο Αγρίνιο δεν είναι το μόνο έργο που θα καταξιώσει τη σημερινή Δημοτική Αρχή στη συνείδηση των πολιτών έτσι ώστε να δικαιολογείται το έλλειμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης από τη στιγμή που πριν από ένα ελάχιστο χρόνο ανακοινώθηκε η μελέτη ανάπλασης.
Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών προείχε οχι μόνο εξ αιτίας των αντιδράσεων δικαιολογημένων ή μη που συνόδευσαν την ανακοίνωση της μελέτης ανάπλασης,έστω και αν αυτές προέρχονταν από ανήσυχες μειοψηφίες πολιτών.
Διότι η αναλυτική και σαφής ενημέρωση είναι καθήκον της δημοτικής αρχής  απέναντι στούς δημότες, ιδίως όταν πρόκειται με δραστηριότητες που έχουν όχι μόνο οικονομική αλλά και πολιτιστική και περιβαλλοντική επίπτωση στη φυσιογνωμία......
της πόλης.
Η ανάπτυξη μιάς τέτοιας πολιτικής που δεν περιφρονεί αλλά φέρνει κοντά της και καθιστά συνεργάτες και υποστηρικτές τους πολίτες είναι ιδιαίτερα αναγκαία σήμερα που ο τόπος μας υποφέρει από την αυταρχική και πολλές φορές πέρα από τα όρια της νομιμότητας συμπεριφορά της κυβέρνησης.
Άλλωστε η ίδια η αυτοδιοίκηση είναι θύμα αυτής της πολιτικής που  καθημερινά αποδυναμώνει και υποβιβάζει τον θεσμικό ρόλο και γι αυτό είναι αδικαιολόγητη η αντιπαράθεση που δημιουργείται στην πόλη του Αγρινίου για ενα έργο που έπρεπε να μας ενώνει και οχι να μας χωρίζει.
Εμέις πιστεύουμε οτι η βελτίωση της επισκεψιμότητας και της λειτουργικότητας του πάρκου στα πλαίσια μίας προσεκτικής μελέτης ανανέωσης και ανάπλασης είναι πρός το συμφέρον της πόλης και της τοπικής κοινωνίας.

Αγρίνιο 06-09-2013
Ν.Ε ΔΗΜΑΡ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. To Γραφείο τύπου του Μοσχολιού είστε; Ούτε τα παπαγαλάκια του δεν θα έγραφαν ένα τέτοιο κείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...