Σελίδες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μακελειό με επτά νεκρούς σε τροχαίο στην Άρτα

ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Απίστευτος θρήνος
Μακελειό με επτά νεκρούς σε τροχαίο στην Αρτα
Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική επτά άτομα σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο 13ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άρτας - Αθήνας, στο Κομπότι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη όταν δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν εννέα άτομα, συγκρούστηκαν..... μετωπικά.

Από τη μετωπική σύγκρουση σκοτώθηκαν επτά άτομα, ενώ τραυματίστηκαν ένας ενήλικας και ένα παιδάκι, ο πρώτος μάλιστα σοβαρά.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τραυματίες και νεκρούς και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άρτας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ένα ΙΧ επέβαιναν δύο γυναίκες και τέσσερα παιδιά ενώ στο δεύτερο τρεις ενήλικες.
Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που σύμφωνα με την αστυνομία άφησαν επί τόπου την τελευταία τους πνοή οι πέντε από τους επτά. Τα άλλα δύο άτομα ξεψύχησαν κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο
Το θέαμα με τους νεκρούς επιβάτες των οχημάτων προκάλεσε σοκ και σύγχυση, ανέφεραν οι πυροσβέστες που έσπευσαν να τους απεγκλωβίσουν από τις λαμαρίνες. Τραγικές στιγμές.

http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...