Σελίδες

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Μηνυτήρα αναφορά του κ. Ιωάννη Ξύκη κατά του μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου.

Γράφει και επιμελείται ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Σε τηλεφώνημα, που είχα από τον κ Ιωάννη Ξύκη, σήμερα το απόγευμα, (ώρα 18.40 ) εκτός των άλλων, με παρακάλεσε να δημοσιοποιήσω την παρακάτω αναφορά του, μέσω του πληρεξουσίου του, για ενημέρωση του Ναυπακτιακου λαού, των αρχών και όχι μόνο.

Αξιότιμοι Κύριοι,
Κατόπιν εντολής του κ. Ιωάννη Ξύκη, δημοσιοποιώ, υπό την ιδιότητα του πληρεξουσίου δικηγόρου του, την μηνυτήρια αναφορά του κατά του μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, και κατά παντός άλλου υπευθύνου, με αντικείμενο τη διαχείριση της δωρεάς του ύψους τουλάχιστον 800.000 ευρώ για τη δημιουργία του Ξυκείου Ιδρύματος στη Ναύπακτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...