Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής Ευρώπης για 2η χρονιά ο Ολυμπιακός

Μετά την Κωνσταντινούπολη, τροπιαούχος και στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός !!!
Ο βασιλιάς της Ευρώπης παραμένει στο θρόνο του αφού κέρδισε με 12 πόντους διαφορά (100 - 88) την Real, ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα έχανε με 17 πόντους διαφορά.
Ο Ολυμπιακός έχει μάθει πολύ καλά τα μονοπάτια που οδηγούν στο «Έβερεστ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς η πιο ψηλή κορυφή του για δεύτερη συνεχή...... χρονιά βάφτηκε στα «ερυθρόλευκα», με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, παίζοντας διαστημικό μπάσκετ, κατάφερε να θριαμβεύσει την Κυριακή στον τελικό της Euroleague με 100-88 της Ρεάλ Μαδρίτης στην «O2 Arena του Λονδίνου» και αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάνοντας το «repeat», μετά την Κωνσταντινούπολη.

O Σπανούλης αναδείχθηκε mvp του final-4 κάτι που έχει γίνει και στα προηγούμενα δύο που έχει αγωνιστεί (και έχει κατακτήσει) σε ένα μοναδικό επίτευγμα.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατακτά το τρόπαιο της Euroleague.

Με το σφύριγμα της λήξης του ευρωπαϊκού τελικού μπάσκετ στην "O2 Arena του Λονδίνου", οι φίλαθλοι σε όλη τη χώρα βγήκαν στους δρόμους των πόλρων για να πανηγυρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...