Σελίδες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΤΩΛ-ΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του σχεδίου «Αθηνά», στάθηκαν στο πλευρό όλων των φορέων, για την ανατροπή ενός σχεδίου, που υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο τον τόπο μας.
Σε αυτόν τον αγώνα, συνειδητά αποφύγαμε να δώσουμε κομματικά χαρακτηριστικά, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ενότητα όλων των φορέων για την μεγαλύτερη επιτυχία της προσπάθειας.
Δυστυχώς όμως, για μια ακόμα φορά παλαιοκομματικές πρακτικές και νοοτροπίες δεν
διστάζουν να θέσουν τα κακώς νοούμενα συμφέροντα τους, πάνω από το καλό του τόπου μας.
Ο αποκλεισμός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την χθεσινή συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, αποτελεί το τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα.
Η αποτυχία δε, αυτής της συνάντησης και η αποφυγή δέσμευσης από τον Υπουργό Παιδείας, για τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας, αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση μας, ότι χωρίς κοινή και συντονισμένη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς δεν θα επιτύχουμε απολύτως τίποτα.
Εφιστούμε την προσοχή όλων όσων επιλέγουν τέτοιες τακτικές και θέλουμε να επισημάνουμε, πως αν κάποιοι νομίζουν ότι σε αυτήν την προσπάθεια περισσεύουν δυνάμεις, ας την φέρουν τουλάχιστον επιτυχώς σε πέρας. Διαφορετικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό μας, ενώ τονίζουμε απερίφραστα, πως σε καμία περίπτωση δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα για το δικαίωμα του τόπου μας να διαθέτει πανεπιστημιακά ιδρύματα, τα οποία μέσα από τα προγράμματα σπουδών τους και τις δράσεις τους, θα αποτελούν από την μία, πόλο έλξης για φοιτητές και επιστημονικό προσωπικό και από την άλλη, μέσο πολιτισμού και εργαλείο ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία και τους πολίτες της  

Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας
Η Συντονιστική Επιτροπή
Οι πολιτευτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...