Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζουν τα επεισόδια με τους Ρομά στο Αιτωλικό (2)

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ στο γήπεδο του Αιτωλικού.

Επιτόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν 30 Ρομά στο χώρο που γίνεται η λαϊκή, επιτέθηκαν για άγνωστους λόγους σε 4 Αιτωλικιώτες τραυματίζοντας στο κεφάλι έναν από αυτός με ξύλα......
Στη συνέχεια συγκεντρώθηκε μεγάλη ομάδα από νεαρούς Αιτωλικιώτες με κουκούλες και κράνη στο κεφάλι κρατώντας ξύλα στα χέρια και πήγαν στον οικισμό των γύφτων που βρίσκεται κοντά στο πρατήριο του Κουτσάφτη, καθώς και στο οικισμό πίσω από το γήπεδο.
Οι Ρομά που μένουν εκεί έφυγαν για να γλιτώσουν από τους νεαρούς.
Αποτέλεσμα από την επίθεση αυτή ήταν να πυρποληθούν τρία σπίτια καθώς και δύο ΙΧ αυτοκίνητα των γύφτων.
Τελικά eπιτόπου έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη που με τη παρουσία της και μόνο ηρέμησε τα πνεύματα, καθώς και τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που αυτή την ώρα (13.20) σβήνουν τις φωτιές.
Περισσότερες φωτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...