Σελίδες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

AΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Δέκα ελέγχονται για "ξαφνικό πλουτισμό"

Λίστα με 1747 "βαριά ονόματα" τα οποία ελέγχονται για "ξαφνικό πλουτισμό" σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Αυτοί που ελέγχονται στην Αιτωλοακαρνανία είναι δέκα φυσικά πρόσωπα. 
Στη λίστα των ονομάτων που δημοσιεύει η εφημερίδα «6 Μέρες» (Εκδότης ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας) υπάρχουν και πρόσωπα από την Δυτική Ελλάδα αλλά και την Αιτωλ/νία, όπως απο την Αμφιλοχία, Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αγρίνιο.

Διευκρινίζεται πως τα πρόσωπα που ελέγχονται δε σημαίνει ότι αυτομάτως υπάρχει κάτι επιλήψιμο εναντίον τους. Άλλωστε σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για πρόσωπα γνωστά στην περιοχή για την.....
πολύχρονη επαγγελματική διαδρομή τους.

Η εφημερίδα "6 Μέρες" επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο έλεγχος ξεκίνησε από 32 συνεργεία ελέγχου σε όλη την χώρα ύστερα από στοιχεία που προέκυψαν από το σύστημα Elenxis.
Ο έλεγχος γίνεται σε δυο κυρίως επίπεδα. Πρώτον να διαπιστωθεί αν όντως ο εμφανιζόμενος πλουτισμός είναι πραγματικός. Και δεύτερον, αν υπάρχει, να διαπιστωθεί από που προήλθε αυτός για να διαπιστωθεί παράλληλα αν είναι νόμιμος. 
Αυτοί που ελέγχονται στην Αιτωλ/νία από το 26ο Ειδικό Συνεργείο Ελέγχου είναι συνολικά δέκα άτομα, από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, δυο από Μεσολόγγι, ένας από Αμφιλοχία και Ναύπακτο και τα υπόλοιπα έξι ονόματα, είναι από το Αγρίνιο.
Για να δείτε όλα τα ονόματα, όπως αναδημοσιεύονται από το zougla.gr, πατήστε ΕΔΩ

Με πληροφορίες το ρεπορτάζ του agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...