Σελίδες

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση του δημοτικού πάρκου

Το έργο της ανάπλασης του δημοτικού πάρκου Αγρινίου, δημοπρατήθηκε πριν από λίγη ώρα στην αρμοδία υπηρεσία του δήμου, χωρίς προβλήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανταπόκριση εταιριών και εργοληπτών που κατέθεσαν σχετικούς φακέλους ήταν αρκετά μεγάλο, ενώ η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί  Προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε ο κ. Κατσαρός, ενώ συνολικά κατατέθηκαν 13 φάκελοι ενδιαφερομένων
Από εκεί και πέρα θα απαιτηθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για ελέγχους των φακέλων και υποβολή τυχόν ενστάσεων. Αυτό αναμένεται να διαρκέσει ένα δεκαήμερο και θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και άλλες διαδικασίες για........ να υπογράφει τελικά η σύμβαση με τον ανάδοχο.
Να θυμίσουμε πως η δημοπράτηση της ανάπλασης του πάρκου, είχε αναβληθεί αρκετές φορές εξαιτίας των συνεχιζόμενων αποχών των εργοληπτών, στο πλαίσιο κινητοποίησης του ΤΕΕ.
Αν και ομάδες πολιτών που αντιτίθενται στο έργο είχαν δηλώσει πως θα αντιδράσουν στην δημοπράτηση τελικά η διαδικασία κύλησε ομαλά.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...