Σελίδες

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ο Πάνος Σκουρλέτης από το Μεσολόγγι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να αναλάβει τις ευθύνες που θα του αναθέσει η κοινωνία»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μεσολόγγι η Γενική Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια του ανοιχτού διαλόγου που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός μεγάλου ενιαίου ριζοσπαστικού πολιτικού μετώπου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος στην ομιλία του επεσήμανε την ανάγκη να συνειδητοποιήσει η Αριστερά και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, ότι θα πρέπει να υπάρξει μια νέα .... στρατηγική κοινωνικής συγκρότησης, που θα δίνει ελπίδα στον άνθρωπο και στο δίκαιο των πολλών.
Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση αλλά και τα κόμματα που την αποτελούν για πολιτική αναξιοπιστία και έχουν οδηγήσει τους πολίτες να βιώνουν δυο πραγματικότητες. Η πρώτη είναι η εικονική, που εξαντλείται σε συσκέψεις και δήθεν διαπραγματεύσεις με την τρόικα και η δεύτερη είναι η σκληρή πραγματικότητα της ανεργίας, της εξαθλίωσης και του εμπαιγμού των πολιτών. Από τα πυρά του Πάνου Σκουρλέτη, δεν ξέφυγε η Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτήρισε ως μια μισαλλόδοξη ναζιστική οργάνωση που μόνο κακό προκαλεί στον ελληνικό λαό.
Στη συνέλευση μίλησαν ακόμη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου, ενώ τοποθετήθηκαν πολλά στελέχη και μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...