Σελίδες

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες κινητοποιήσεις των Σωμάτων Ασφαλείας στην περιφέρεια

Με κεντρικό σύνθημα «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν» οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας καλούν όλες τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις από Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου να οργανώσουν διαμαρτυρίες έξω από τις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και των Διοικήσεων του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος. Στις κινητοποιήσεις ζητούν οι συμμετέχοντες να κρατούν μαύρες σημαίες.
roussis-dimitrisΠαράλληλα τα προεδρεία των Ομοσπονδιών αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών προγραμματίζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις έδρες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων στην επαρχία. Η αρχή έγινε σήμερα στις 10.30 το πρωί στην Πάτρα με αφορμή το ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.
Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις από την πολιτεία την αξιοπρεπή διαβίωση τους χωρίς αυτές να έχουν επιπτώσεις εμφανίζονται οι αστυνομικοί της περιοχής (Αιτωλ/νίας)  αλλά και της χώρας. Όπως δήλωσε στον AeraFm ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Δημήτρης Ρούσσης (φωτο), τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ....
πραγματοποιηθεί έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ακαρνανίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης των αστυνομικών.
Ακούστε τις δηλώσεις : O κ. Δημήτρης Ρούσσης στον AeraFm 99.5
Ανάλογες κινήσεις θα γίνουν στις 18 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, στις 19 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο, στις 20 στη Λαμία και στα Χανιά και στις 21 Σεπτεμβρίου στη Κοζάνη.
Επιπλέον, όπως αναφέρει το tovima.gr, ζητούν από τα προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων να πραγματοποιήσουν ανοικτές συνεδριάσεις των διοικητικών τους συμβουλίων και να προσκαλέσουν σε αυτές τοπικούς παράγοντες, βουλευτές, εκπροσώπους κομμάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων άλλων κλάδων εργαζομένων για να τους ενημερώσουν για τα οικονομικά προβλήματα των ένστολων στα Σώματα Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...