Σελίδες

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Που υπάρχουν προβλήματα από την κακοκαιρία (φωτο)

Χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερες ζημιές προς το παρόν εξελίσσεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες και την Αιτωλ/νία. Μάντρα έπεσε στο νοσοκομείο Αγρινίου, μικροκατολισθήσεις σε Αϊ Βλάση, Εμπεσό κ.α.
Συγκεκριμένα από τον μεγάλο όγκο νερών, υποχώρησε μάντρα στο νοσοκομείο του Αγρινίου τη νύχτα, με αποτέλεσμα να ... προκληθούν ζημιές σε φορτηγάκι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα (φωτο)
Φερτά υλικά «κατέβηκαν» στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στο νεκροταφείο της Αμφιλοχίας, μηχάνημα καθάρισε το οδόστρωμα και δεν υπάρχει κίνδυνος για τα οχήματα. Μικροκατολισθήσεις σημειώθηκαν και στην ε.ο. Αγρινίου – Καρπενησίου που αποκαταστάθηκαν γρήγορα, όπως και στον δρόμο από τον Εμπεσό στο Περδικάκι.
Τέλος εκτός λειτουργίας, τέθηκαν από τη νύχτα οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο της Νεάπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...