Σελίδες

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Μάριου Σαλμά σε επίκαιρη ερώτηση (03/09/12) για τις τηλεφωνικές γραμμές του ΕΟΠΥΥ.

«Όπως σας είχα πει την προηγούμενη φορά που απαντούσα σε επίκαιρη ερώτηση για την έκπτωση στο μοριακό έλεγχο που πήραμε 10%, σήμερα σας ανακοινώνω ότι αποτέλεσμα αυτής της πρώτης διαπραγμάτευσης προς τις τέσσερις εταιρείες ήταν να δώσουν όλες 10% έκπτωση. Καμία εταιρεία σε πρώτη φάση δεν θα ξαναπεράσει το 1 ευρώ από σταθερό τηλέφωνο. 
Εγώ αυτό που πρέπει να σας πω σήμερα είναι ότι απ’ αυτό που παρέλαβα, εξασφάλισα 10% έκπτωση για τους ασφαλισμένους. Το εξασφάλισα τώρα. Είπα επίσης πως αν δεν λειτουργήσει στο ...
μέλλον και ο ανταγωνισμός, ο ΕΟΠΥΥ επιφυλάσσεται να προχωρήσει -ως έχει δικαίωμα- σε συμπληρωματική πρόσκληση ενδιαφέροντος και να αναζητήσει να βρει πάροχο με χαμηλότερη τιμή. 
Θα είναι κάτω από 1 ευρώ. Έχω εδώ όλες τις επιστολές, που είναι κάτω από 1 ευρώ όλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...