Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ωμή παρέμβαση το δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των FT

“Ωμή παρέμβαση” και “χωρίς προηγούμενο” χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το σημερινό δημοσίευμα της FT Deutschland. Το άρθρο εδώ.
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:
Η χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των FT αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.
Αν νομίζει το γερμανικό κατεστημένο και οι εγχώριοι σύμμαχοί του, που όλες αυτές τις μέρες απειλούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, σπέρνουν με εγκληματικά ανεύθυνο τρόπο τον τρόμο της επιστροφής στη δραχμή, ότι θα κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού, είναι ..... γελασμένοι.
Ο αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής θα νικήσει το φόβο και την υποταγή.
Να χαίρονται ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος τους προστάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...