Σελίδες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Τα σημερινά γεγονότα δείχνουν ότι η ΝΔ χάνει την πρωτιά!

Mην επαναπαύεστε !!! Η ψήφος μας είναι η τιμωρία τους , η αποχή η 2η ευκαιρία τους! Τα σημερινά πρωτοφανή δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου περί στήριξης ΝΔ,
(Bild: Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος στηρίξτε Σαμαρά) , οι φωτιές που ξέσπασαν ξαφνικά μια μέρα πριν τις εκλογές σε 4 διαφορετικά μέτωπα στην Αττική που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο καθώς και μια κρυφή δημοσκόπηση δείχνουν ότι έχουμε ανατροπή της πρώτης θέσης.
Όσον αφορά την δημοσκόπηση δεν μπορούμε να σας πούμε λεπτομέρειες πάντως μας ενημέρωσαν πως η δημοσκόπηση δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση με 2.5 μονάδες διαφορά. Φυσικά κρατάμε τις επιφυλάξεις μας γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν εμπνέουν καμία αξιοπιστία.
Επίσης ο Γερμανικός Τύπος έχει λησάξει και κάνει ...... υπερπροσπάθεια να πείσει τους Έλληνες να στηρίξουν Σαμαρά, δηλαδή την καταδίκη μας, μιας και ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει η ΝΔ, 40 χρόνια χορτάσαμε τα ψέμματα. Πάντως οι άνθρωποι της ΝΔ δείχνουν να τα έχουν χαμένα καθώς οι αναποφάσιστοι από τι φαίνεται θα τους γυρίσουν αύριο την πλάτη.Πάντως θα κάνουν το παν αυτές τις λίγες ώρες που μένουν πριν τις κάλπες ώστε να είναι στην πρώτη θέση.Αυτό βέβαια μένει να το μάθουμε όλοι αύριο το βράδυ. Από εμάς εξαρτάται...
Μέχρι τότε ραντεβού στις κάλπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...