Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σοκ προκαλεί αυτοκτονία 50χρονου στο Καινούργιο

Μια ακόμη αυτοκτονία έρχεται να αναστατώσει αυτή τη φορά την κοινωνία του Καινουρίου. Κάτοικος του χωριού αυτού 55χρονος αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του χρησιμοποιώντας την κυνηγετική του καραμπίνα, εχθές στις 20:30 περίπου το απόγευμα, έξω από την αυλή του σπιτιού του. 
Το συμβάν έγινε αμέσως αντιληπτό από τους γείτονες του αυτόχειρα, οι οποίοι σοκαρισμένοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Όσον αφορά τον 55χρονο ζούσε μόνος του, χωρίς οικογένεια και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς προνοιακή πολιτική από την πολιτεία, τα ..... οποία από ότι φαίνεται επιδεινώθηκαν δεδομένης της ανεργίας του και κατ' επέκταση των οικονομικών του προβλημάτων. Έρευνα διεξάγεται για τα ακριβή αίτια της πράξης.
Με πληροφορίες απο το ΑerasNews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...