Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο λογαριασμός που καταγγέλλεται σήμερα από το ΚΚΕ υπάρχει από τις 14 Μαϊου στο twitter


 Επειδή μας αρέσει να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη,ψάξαμε στο twitter και βρήκαμε το λογαριασμό που καταγγέλλεται σήμερα ως χαφιέδικος από την ΚΕ του ΚΚΕ και τη ΓΓ Αλέκα Παπαρήγα (δείτε προηγούμενη ανάρτηση).
Οπως μπορείτε να δείτε πατώντας http://twitter.com/#!/kkegr ο λογαριασμός είναι ..... στον αέρα από τις 14 Μαϊου και στις πρώτες αναρτήσεις του στηρίζει κανονικά το ΚΚΕ και μάλιστα καταγγέλλει ως ψεύτικο το λογαριασμό ΚΚΕ-Κολωνακίου. 
Φυσικά το πιο πιθανό είναι να προετοίμαζαν το έδαφος για τη σημερινή προβοκάτσια, όμως προξενεί απορία πως οι επιτελείς του ΚΚΕ δεν το μυρίστηκαν παρά μόνο σήμερα που καλεί ανοιχτά σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι κάτοχοι του λογαριασμού ήδη έκαναν νέα ανάρτηση, στην οποία διαψεύδουν πως είναι "fake", μαϊμού το λέμε οι μορφωμένοι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...