Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με μεγάλη περίσκεψη αντιμετωπίζουν στη Συγγρού τις παρεμβάσεις Καραμανλή «υπέρ» Σαμαρά!

Θα προτιμούσαν στην Συγγρού να συνεχίσει να σιωπά ο Καραμανλής. Ήταν καλύτερα όταν σιωπούσε γιατί τώρα που μιλά δεν ακολουθεί τις οδηγίες τους …. ως όφειλε! 
Τους έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα ότι ο πρώην δεν ...
αναφέρεται καθόλου στην πολυπόθητη αυτοδυναμία, δείχνει να μην πιστεύει ότι ο Αντώνης είναι ικανός να κυβερνήσει αυτοδύναμος και φαίνεται ότι αυτές οι δηλώσεις έχουν σκοπό την ανάδειξη του ίδιου του Καραμανλή και όχι του Σαμαρά! Ο Καραμανλής μέσω των παρεμβάσεών του στέλνει μηνύματα κυριαρχίας στο εσωτερικό του κόμματος. Αυτός είναι ο κλειδοκράτορας και το επιτελείο του Σαμαρά είναι περαστικό! Ο στόχος του Καραμανλή είναι η προσωπική του «δικαίωση» κα όχι η ζητούμενη «ιστορική» δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά, όπως επιδιώκει το προσωπικό της Συγγρού. Ο Καραμανλής φαίνεται να μην πιστεύει στην αιτούμενη ιστορικά δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά, μέσω της οποίας θα αποκατασταθεί και η γνωστή πορεία του εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας! Ο Καραμανλής δείχνει να μην συμμετέχει σε αυτό τον αγώνα και αυτό βγαίνει από τις … παρεμβάσεις του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...