Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Για την προεκλογική περαντζάδα στο "νεο" νοσοκομείο Αγρινίου μνημονιακών σωτήρων!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ψέμα ως γνωστόν έχει κοντά ποδάρια και είναι μια καλή ευκαιρία λίγες μέρες πριν από τις εκλογές να πέσουν οι ξεφτισμένες και πολυφορεμένες μάσκες μερικών
Οι πρασινογάλαζοι συνδικαλιστές του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου πρώην και νυν, που ενίοτε και ανάλογα με την περίπτωση αυτοχαρακτηρίζονται και ως ανεξάρτητοι  φαίνεται ότι θα είναι από τους τελευταίους πιστούς του σάπιου πολιτικού συστήματος.
Η επίσκεψη στο υπό παράδοση νέο νοσοκομείο της πόλης μας ή αλλιώς το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας διαφόρων μνημονιακών σωτήρων  με την παρουσία και ανοχή των παραπάνω συνδικαλιστών έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων τον Οκτώβρη του 2011. Οι εργαζόμενοι με ομόφωνη απόφαση τότε χαρακτήρισαν ανεπιθύμητους και ....
εχθρούς της τοπικής κοινωνίας όλους εκείνους που θα συμφωνήσουν και θα ψηφίσουν τα μέτρα εκείνα που εξαθλιώνουν τις ζωές μας. Φαίνεται ότι κάποιοι συνέταξαν τότε τις ανακοινώσεις για ρίξουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων και να φανούν αρεστοί απέναντι στο θυμικό των συναδέλφων. Πριν αλέκτωρ όμως λαλήσει άρχισαν να ξεχνούν αυτές τις αποφάσεις και να υποδέχονται όποιον ντελιβερά της εξαθλίωσης μας, εξέφραζε την επιθυμία να κάνει περαντζάδα στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς γι’ αυτούς η ιατρική επιστήμη δεν φαίνεται να μπορεί να δώσει λύση στην ανεπάρκεια τσίπας, ντροπής και φιλότιμου που τους διακατέχει ενώ οι πληροφορίες ότι ο υπουργός εργασίας και σύντροφός τους Κουτρουμάνης θα  χορηγεί επίδομα αναπηρίας λόγω αυτής της ανεπάρκειας κρίνονται ως ψευδείς.
Στις 6 Μάη συνάδελφε θα πρέπει να αποφασίσεις αν από το φουαγιέ της κόλασης που μας έχουν τοποθετήσει θα περάσουμε στα ενδότερα ή θα στρίψουμε και θα πάρουμε άλλη πορεία. Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για το τι δεν πρέπει να ρίξεις στη κάλπη. Μαύρισε τους μια φορά και εσύ με κόκκινη ψήφο ξεκίνα την δική σου ΑΝΤΑΡΣΥΑ  
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...