Σελίδες

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Δεν άντεξε ο 53χρονος

Υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του σήμερα το μεσημέρι ο 53χρονος που στις 16 Μαΐου είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από πτώση του από σκαλωσιά την ώρα που έβαφε το μπαλκόνι στο σπίτι του.

Ο άτυχος άνδρας μετά το τραυματισμό του είχε υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του τόσο σε ......
εσωτερικά όργανα όσο και στο κεφάλι του.
Αφού χειρουργήθηκε, διασωληνώθηκε και νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ από την αρχή οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπίδες.
Τελικά το μοιραίο επήλθε σήμερα το μεσημέρι, όταν ο 53χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...