Σελίδες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η δεινή θέση του ΠΑΣΟΚ και στην Αιτωλοακαρνανία φαίνεται από την σύνθεση του ψηφοδελτίου


Ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ η τελική εκλογική λίστα στην Αιτωλοακαρνανία πλην των υποψηφίων που είχαν ανακοινωθεί περιλαμβάνονται ο πρώην δήμαρχος Στράτου, Γρηγόρης Τζαμαλής και δυο νεαρά κορίτσια η Ανθή Μιμμή από την Κατοχή Μεσολογγίου  και η Ακριβή Κούκη που κατάγεται από την ορεινή Τριχωνίδα. Επίσης στη λίστα δεν περιλαμβάνεται ο Ηλίας Μπαλατσούκας, η υποψηφιότητα του οποίου αποσύρθηκε.
Η τελική σύνθεση της εκλογικής λίστας του ΠΑΣΟΚ φανερώνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα, εξαιτίας της πολιτικής των τελευταίων χρόνων, καθώς ειδικά οι υποψηφιότητες που «έκλεισαν» το ψηφοδέλτιο δεν έχουν, έστω και επικοινωνιακά το απαραίτητα «βάρος» για να δημιουργήσουν μια διαφορετική δυναμική.
Αρκεί να επισημανθεί ότι, σε σχέση με το 2009, στη λίστα περιλαμβάνονται μόνο οι τρεις βουλευτές του κόμματος και κανένας άλλος…
Έτσι κάνοντας μια συνολική κριτική για το ψηφοδέλτιο το μόνο που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αξιοσημείωτο είναι αυτό της "επιστροφής" του Χρίστου Βερελή και της συμμετοχής του Ναυπάκτιου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι οι εξής:
ΒΕΡΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΟΥΚΗ ΑΚΡΙΒΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΙΜΗ ΑΝΘΗ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΖΑΜΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...