Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Εθελοντική Αιμοδοσία Απριλίου


Στα πλαίσια των προγραμματισμένων κεντρικών αιμοληψιών για το 2012 , ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, σας καλεί να δώσετε δυναμικό παρόν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (πλατεία σιντριβάνι).
Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 8 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. και θα υποστηρίζεται  από το εξειδικευμένο ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από το χρόνο μας
παίρνοντας μέρος στο πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης, προκειμένου να προσφέρουμε ελπίδα και ζωή στο συνάνθρωπό μας.
 
    Το Δ.Σ.                                 Η Επιτροπή Νέων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...