Σελίδες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δε θα είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ ο Σπ. Τορουνίδης παρά την επιμονή Τσίπρα

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του aerasnews.gr, ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Τορουνίδης, δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ. Παρά την προσωπική επιλογή και πίεση που δέχτηκε από την Αλέξη Τσίπρα ο ίδιος αποφάσισε να να μην είναι υποψήφιος κατά πάσα πιθανότητα λόγω της αντίδρασης που υπήρξε από τοπικά στελέχη του κόμματος να μη συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρ' ότι ο Σπύρος Τορουνίδης έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών. 
Ο ίδιος έχει επιλέξει να μη συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου και .....απέστειλε μάλιστα επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα όπου του εξηγεί τους λόγους της απόφασής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...