Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, και οι Πρόσκοποι της Περιφέρειας Αιτωλ/νίας, σας προσκαλούν στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα:
 «Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Πρώτες Βοήθειες) σε  καταστάσεις  απειλητικές  για  τη  ζωή  των  Παιδιών».
Το εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Υγειονομικούς, καθώς και σε όσους πολίτες επιθυμούν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν στις Πρώτες Βοήθειες σε καταστάσεις που απειλείται η ζωή ενός παιδιού σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς οδηγίες. ...........

Ομιλητές θα είναι ειδικοί Ιατροί, μέλη του Ελληνικού Τμήματος APLS (εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής στα παιδιά), με συντονιστή τον Πρόεδρο του APLS HELLAS κο. Αρσένιο Γεωργιάδη, Χειρουργό Παίδων.
     Ο Πρόεδρος της Επιτροπής                                           Ο Πρόεδρος του
   Κοινωνικής Συμπαράστασης                                Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου 
   Προσκόπων Π.Ε. Αιτωλ/νίας

   Γιώργος Ε. Παπαναστασίου                            Παντελής Παπαθανάσης
    Ιατρός, Γναθοχειρουργός                                      Ιατρός, Ω.Ρ.Λ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...