Σελίδες

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Προσπάθειες "αξιωματούχων" του ΠΑΣΟΚ – υπό την ομπρέλα Βενιζέλου – για να επιστρέψει ο κόσμος στο ΠΑΣΟΚ!


Είναι αδιανόητο ένα κόμμα να παρακαλάει με κάθε τρόπο τους ψηφοφόρους του να επιστρέψουν!
Αν μη τι άλλο, δηλώνει ότι το κόμμα έχει διαλυθεί και προσπαθεί να σώσει την «προίκα» των "αξιωματούχων", των λοχαγών και κάποιων αυλικών της "μεγάλης δημοκρατικής" παράταξης.
Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην Ιπποκράτους και αυτό δεν χρειάζεται να φανεί από τις δημοσκοπήσεις. Ξέρουν πλέον καλά, ότι η μετεκλογική συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ δεν είναι σενάριο επιστημονικής φανατασίας, αλλά υπαρκτή εκδοχή. Γνωρίζουν καλά ότι τον Ιούνιο τα μέτρα που έχουν ήδη συμφωνηθεί να φέρουν θα είναι ...... τόσο σκληρά που δεν θα τα αντέξουν οι πολίτες που έχουν βάλει τόση πλάτη για την χώρα που σιγά σιγά θα κατέβει κάτω από την ..μέση!
Τον Ιούνιο τα μέτρα θα είναι ύψους 14 δις (7% του ΑΕΠ) με περικοπές μισθών, ΝΕΕΣ περικοπές συντάξεων, φορολογικές επιβαρύνσεις κυρίως στους χαμηλόμισθους και πολλά πολλά άλλα μέτρα… 
Στην Αιτωλ/νίας πληροφορούμαστε ότι η αποδοκιμασία θα έχει χαρακτηριστικά μαζικής αποχής, αν και πιστεύουμε ότι το λευκό διεκδικεί πρωτιά! Μόνο που δεν έχουμε δει ακόμη τους μνημονιακούς βουλευτές - φίλους του κ. Βενιζέλου (πρώην) Παπανδρεϊκοί - να κάνουν την εμφάνισή τους στο Αγρίνιο.

Ο Καίσαρ... τους περιμένει στη γωνία.... υπάρχουν ανοιχτεί λογαριασμοί ... θα δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...