Σελίδες

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αποτελέσματα ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Η συμμετοχή στον Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου ούτε το ποσοστό των δημοσκοπήσεως δεν έπιασε το ΠΑΣΟΚ. Συνολικά λένε ότι συμμετείχαν  στην ψηφοφορία (μαζί με τους γέροντες, του ανήμπορους, τους βολεμένους... κ.α.) κάτω από 8.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.  Στις κάλπες της Αιτωλοακαρνανίας (θεός και ψυχή τους), προσήλθαν να ψηφίσουν για νέο Πρόεδρο της παράταξης που "έσωσε" τη χώρα, άνθρωποι που δεν κατοικούν μάλλον στην Ελλάδα ή δεν τους ενδιαφέρει το κοινωνικό σύνολο! 
 Τα έγκυρα ψηφοδέλτια στο νομό λένε ότι είναι 7.690. 
Στο Αγρίνιο ψήφισαν 1.187 εκ των οποίων 1.135 ήταν έγκυρα.
Στους πρώην περιφερειακούς Δήμους που εντάχθηκαν στο Αγρίνιο καταμετρήθηκαν 1.783 έγκυρα ψηφοδέλτια και στο Αγρίνιο 1.135.
Στους υπολοίπους δήμους του νομού τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: ....
Θέρμο 322, Ναύπακτος+ Πυλλήνη 419, Αντίρριο 121,  Μεσολόγγι 833, ΔΕ Οινιάδων 442, Δ.Ε. Aιτωλικού 266, Αμφιλοχία (ΔΕ Αμφιλοχίας, Μενιδίου, Ινάχου) 987, Βόνιτσα 640, Κατούνα 211, Πάλαιρος 68, Αστακός 166, Φυτείες 99, Αλυζία 148, Παλαιομάνινα 50.
Με πληροφορίες από το: http://www.agriniopress.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...