Σελίδες

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ!

Βροντοφώναξε σήμερα (χθες) το ΠΑΜΕ, στο Συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης και στην κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας που αποφασίστηκαν με το νέο μνημόνιο.

Σύντομο χαιρετισμό από τη μεριά των εργαζομένων απηύθυνε η Μ. Κολοβάκη
Κεντρικός ομιλητής ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου Κώστας Μαργιώλης.
Με αιτήματα:
- Να σταματήσει κάθε διαδικασία ....
κατάργησης των δυο Οργανισμών.
- Να αποδοθούν άμεσα τα χρήματα που χρωστάει το Ι.Κ.Α. στους δυο Οργανισμούς (4 δις ευρώ).
- Να ξεκινήσουν άμεσα τα προγράμματα κατασκευής νέων εργατικών κατοικιών και στην περιοχή μας και να συνεχιστούν όλα τα προγράμματα του Ο.Ε.Κ. 
- Να προχωρήσουν όλα τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών της Εργατικής Εστίας , να μην κλείσει κανένας βρεφονηπιακός σταθμός, να συνεχιστεί η χρηματοδότηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
- Να μη γίνει καμία απόλυση στους οργανισμούς αυτούς, σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους.
- Να αποδοθούν οι τρέχουσες εισφορές στους οργανισμούς άμεσα.
- ΟΧΙ στην κατάργηση των Οργανισμών της Εργατικής Εστίας και της Εργατικής Κατοικίας. 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία από τους συγκεντρωμένους, που φώναζαν ακατάπαυτα συνθήματα στους δρόμους του Αγρινίου. Νέο αγωνιστικό ραντεβού, η παράσταση διαμαρτυρίας, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, στα γραφεία του ΟΑΕΔ Αγρινίου, για την υποστήριξη των ανέργων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...