Σελίδες

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 10/θ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με αφορμή την καθιέρωση της 6ης Μαρτίου ως "Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Βίας στο Σχολείο", σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 και ώρα 7 μ.μ.,  στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ενημέρωση  με θέμα:
«Βία και επιθετικότητα στο χώρο του σχολείου. Αναζήτηση τρόπων αντιμετώπισης»
Ομιλητής θα είναι ο κ. Νίκος Δεληγιάννης, Διευθυντής του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης  θα υπάρξει  ενημέρωση των γονέων στα παρακάτω θέματα:
«Δυσλαλία – Παιδικός Τραυλισμός», με εισηγητή τον Λογοθεραπευτή Δημήτρη Σταθόπουλο.
«Μαθησιακές Δυσκολίες», με εισηγήτρια την Ειδική Παιδαγωγό Τσαρούχη Ελένη.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων των εισηγητών και των συμμετεχόντων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας που εκδηλώνεται μεταξύ των μαθητών στο σχολικό χώρο, αλλά και των μαθησιακών δυσκολιών.
 Ο Διευθυντής

Κόκκοτος Βασίλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...